Hrvatski pedagoško-književni zbor

u suradnji s

Agencijom za odgoj i obrazovanje

i

Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu

poziva na

Proljetnu školu
Hrvatskoga pedagoško-književnoga zbora
s temom

 GLOBALNE PROMJENE I METODIČKA DIGITALNA ISKUSTVA
NASTAVE NA DALJINU

Program stručnoga skupa.

Stručno-znanstveni skup održat će se od 8. do 10. lipnja 2021. u Amadria Park Grand Hotelu 4 Opatijska cvijeta u Opatiji.

Skup je namijenjen odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima, stručnim suradnicima i ravnateljima dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova, predstavnicima osnivača odgojno-obrazovnih ustanova i Ureda državne uprave.

Pozdravni govori:

  • prof. dr. sc. Nevio Šetić, predsjednik HPKZ-a
  • dr. sc. Dubravka Brezak Stamać, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje

Pozvani predavači:

  • prof. dr. sc. Siniša Opić, dekan Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Globalne promjene u obrazovanju
  • doc. dr. sc. Marijana Togonal, Odjel za komunikologiju Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Promjene komunikacijskih obrazaca u nastavi na daljinu
  • doc. dr. sc. Martina Kolar Billege, Učiteljski Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Globalne promjene i metodička digitalna iskustva nastave na daljinu
  • izv. prof. dr. sc. Predrag Pale, Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Kompjutor i internet u nastavi: blagoslov ili prokletstvo?
  • mr. Đurđa Kulušić, Agencija za odgoj i obrazovanje, Škola na Trećem
  • Igor Rukljač, mag. prim. educ, Agencija za odgoj i obrazovanje, Nastava na daljinu u uvjetima pandemije

Prijavu sudjelovanja moguće je ostvariti elektroničkim putem na mrežnim stranicama AZOO (www.ettaedu.azoo.hr) do 7. lipnja 2021.

Pozivamo vas da se i primjerima prakse iz svojih odgojno-obrazovnih ustanova uključite u rad Proljetne škole HPKZ-a. Primjeri prakse prijavljuju se Organizacijskom odboru do 1. lipnja 2021. na e-poštu hpkzbor@gmail.com .

NAKNADA ZA SUDJELOVANJE u radu skupa je obvezna i iznosi 400,00 kn po sudioniku, a uplaćuje se na IBAN: HR50 2340 0091 1109 8475 5 s naznakom Proljetna škola HPKZ-a 2021.. Potvrdu o plaćenoj kotizaciji (na kojoj je navedeno ime i prezime sudionika) potrebno je poslati na e-mail hpkzbor@gmail.com ili je priložiti prilikom registracije sudionika.

Kako biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni, kreiranoj samo za sudionike Proljetne škole učitelja i odgojitelja 2021. u Hotelima: Grand Hotel 4 opatijska cvijeta**** / Hotel Agava**** / Hotel Gardenija***, potrebno je kliknuti na poveznicu Proljetna škola HPKZ ili rezervirati preko web stranice www.amadriapark.com, kôd za rezervacije: HPKZ21.

Program skupa s vremenikom objavit ćemo na mrežnim stranicama HPKZ-a.

Radujemo se susretu i suradnji!

S osobitim poštovanjem,

prof. dr. sc. Nevio Šetić

Proljetna škola Hrvatsko pedagoško-književnog zbora 2021.