Poštovane kolegice i kolege,

zbog novonastale situacije obavještavamo vas da se planirana Proljetna škola HPKZ-a odgađa.

O novom terminu održavanja Škole bit ćete pravovremeno obaviješteni.

 

Hrvatski pedagoško-književni zbor

u suradnji s

Agencijom za odgoj i obrazovanje
Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba
Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i
Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja

najavljuje

 

Proljetnu školu Hrvatskoga pedagoško-književnoga zbora na temu 

PROFESIONALNOST DJELOVANJA U IZAZOVIMA OBRAZOVANJA

 

Stručno-znanstveni skup održat će se od 6. do 8 travnja 2020. u Amadria Park Grand Hotelu 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji.
Prijavu sudjelovanja moguće je ostvariti elektroničkim putem na mrežnim stranicama AZOO (www.ettaedu.azoo.hr) do 2. travnja 2020.

Pozivamo vas da primjerima prakse sudjelujete u radu Proljetne škole HPKZ-a. Primjeri prakse prijavljuju se Organizacijskom odboru Proljetne škole do 23. ožujka 2020. na e-mail hpkzbor@gmail.com.

Kako biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni u Amadria Park Grand Hotelu 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji, kreiranoj samo za sudionike Proljetne škole učitelja i odgojitelja 2020., potrebno je kliknuti na poveznicu HPKZ – Proljetna škola 2020 .

NAKNADA ZA SUDJELOVANJE u radu skupa je obvezna i iznosi 400,00 kn po sudioniku, a uplaćuje se na IBAN: HR50 2340 0091 1109 8475 5 s naznakom „Proljetna škola HPKZ-a 2020.“. Potvrdu o plaćenoj kotizaciji (na kojoj je navedeno ime i prezime sudionika) potrebno je poslati na fax HPKZ-a 01/4810-396 ili e-mail hpkzbor@gmail.com ili je priložiti prilikom registracije sudionika.

Pozvane predavače i teme njihovih izlaganja objavit ćemo na mrežnim stranicama HPKZ-a i poslati ga odgojno-obrazovnim ustanovama do 5. ožujka 2020.

Radujemo se susretu i suradnji!

S osobitim poštovanjem,

prof. dr. sc. Nevio Šetić

Najava Proljetne škole Hrvatsko pedagoško-književnog zbora, odgađa se